sailytys

Säilytys

Special Marine on Länsi-Uudellamaalla, Pohjankurussa sijaitseva täyden palvelun venesäilytys. Oma satama ja laiturit, laadukkaat hallit, oma moderni kalusto, m.m. 100 tonnin mobiilinosturi, sekä täyden palvelun huolto takaavat sinulle huoletonta talvikautta kesää odotellessa. Kun haluat laadukkaan säilytyksen henkilökohtaisella palvelulla, olemme valintasi.

Pyydä tarjous

Tom Nylund
+358 40 047 4798
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hallit

Kaikki hallimme ovat öljylämmitteisiä betonipohjaisia halleja jossa pidetään n.+ 8-10 asteen lämpötila talvikaudella. Halleja on eri korkuisia, joten eri venetyypeille löytyy aina sopiva halli.

Löydämme aina sopivan säilytystilan veneellesi, ja jos veneesi koko muuttuu voimme aina tarjota sinulle optimaalisen säilytyspaikan.

Nostokalusto

Nosto- ja käsittelykalustomme on modernia ja tehokasta. Pienemmät veneet nostetaan erikoisvalmistetulla hydraulitrailerilla ramppia pitkin ja telakoidaan suoraan halliin. Olemme valmistuttaneet pienen hydraulitrailerimme vartavasten pienille ja keskikokoisille moottoriveneille 5-8 m jotka voimme hallitusti telakoida vedestä halliin ja takaisin, täysin veneen ehdoilla.

Isommat veneet aina 45 tonniin asti nostamme omalla mobiilinosturilla, jolla veneen nosto tapahtuu hallitusti ja turvallisesti. Veneet nostetaan joko suoran säilytysalustalle tai 25 tonnin hydraulitrailerille, jolla ne kuljetetaan säilytyshalliin.

25 tonnin hydraulitrailerillamme kuljetamme veneet  säilytyshalliin ja takaisin veteen. Traileri on hollantilaisen Hydrotransin/Roodbergin laadukkaan tuotekehitystyön viimeisimpiä tuotoksia ja sillä voidaan käsitellä venettä joko suoraan tai mukautetuilla pukeilla.

Yli 45 tonnin veneet nostamme yhteistyössä arvostettujen nostoyritysten kanssa jo yli 10 vuoden kokemuksella. Nämä suuremmat veneet 60 jalkaisesta aina 100 jalkaisiin, nostetaan samalla pieteetillä kuin kaikki pienemmätkin veneet. Vene on aina ammattilaisten käsissä ja sen me olemme myös veneenomistajien luottamuksella saaneet todistaa.

Hallit01
Hallit02
Hallit03
Hallit04
Hallit05
Hallit06
Nosto01
Nosto02
Nosto03
Nosto04
Nosto05
Nosto06