sailytys

Förvaring

Special Marine erbjuder båtförvaring med full båtservice i Skuru, västra Nyland. Tack vare en egen hamn med bryggor, högklassiga hallar, egen modern båthanteringsutrustning, bl.a. 100 ton mobilkran, och full båtservice garanterar vi dig en bekymmersfri vinter i väntan på sommarsäsongen. Då du önskar en högklassig förvaring och personlig service ska du välja oss.

Be om offert

Tom Nylund
+358 40 047 4798
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hallar

Alla våra hallar är oljeuppvärmda med betonggolv, där vi håller en värme på + 8 -10 grader vintertid. Hallarna har olika höjd, vilket gör att vi alltid hittar en lämplig hall för varje båt.

Vi hittar alltid en lämplig förvaringsplats för din båt. Om du byter till en större eller mindre båt kan vi alltid erbjuda dig en optimal plats.

Lyft- och båthanteringsutrustning

Våra lyftanordningar är moderna och effektiva. Mindre båtar lyfts med en specialtillverkad hydraultrailer, som vi har låtit tillverka för små och medelstora motorbåtar på 5-8 meter och med den kan båtarna placeras direkt i hallen. Trailern möjliggör hantering av båten på det sätt som är bäst för den.

Större båtar på upp till 45 ton lyfter vi alltid med vår egen mobilkran, med vilken båtarna lyfts varsamt och säkert. Båtarna lyfts antingen direkt på förvaringsunderlaget eller på en 25 tons hydraultrailer, med vilken båtarna transporteras till förvaringsplatsen.

Med vår 25 tons hydraultrailer kan vi transportera och flytta båtarna mycket flexibelt antingen direkt på trailern eller på bockar som är anpassade för trailern. Trailern är ett resultat av holländska Hydrotrans/Roodberg erfarna produktutveckling.

När det gäller båtar på över 45 ton har vi över 10 års erfarenhet av samarbete med professionella företag inom branschen. Båtar på 70-100 fot lyfter vi enligt samma förfarande som alla mindre båtar. Din båt är alltid i händerna på skickliga yrkesmän och det har vi tack vare båtägarnas förtroende kunnat konstatera.

Hallit01
Hallit02
Hallit03
Hallit04
Hallit05
Hallit06
Nosto01
Nosto02
Nosto03
Nosto04
Nosto05
Nosto06